Global løsningsleverandør
til byggebranchen

RIB er en pioner i byggebranchen. Vi designer, udvikler og tilbyder integrerede collaboration-løsninger,
Facility Management og iTWO-teknologi, som er verdens første Big Data BIM 5D-løsning til byggebranchen.

 
 

Hvem er vi

Byggeweb er blevet en del af RIB, som er en global løsningsleverandør til byggebranchen. RIB blev introduceret på fondsbørsen i Frankfurt i 2011 og har i dag mere end 700 medarbejdere fordelt på 30+ kontorer globalt. Vi er markedsledende indenfor integrerede 5D-løsninger, og vores vision er at skabe end-to-end værdi for hele værdikæden i et byggeri – fra design, over udførelse til drift.

 

Hvad laver vi

RIB har til enhver tid været nyskabende i byggebranchen. RIB har nu benyttet sig af den mest moderne teknologi i verden til at udarbejde en revolutionerende arbejdsmetode, som integrerer en virtuel bygningsproces i 5D i den fysiske bygningsproces og markedsfører byggeindustrien som det 21. århundredes mest avancerede og mest digitaliserede industri.

 

Sådan gør vi

Vores forretningsmodel er at sikre resultater og værditilvækst, der overstiger kundens investering. Gennem vores rådgivning sikrer vi, at vores kunder er klædt optimalt på til at løse opgaven – digitalt. Ingen gennemfører flere projekter end vi, hvilket giver os et enestående erfaringsgrundlag. Vi er en neutral virksomhed uden andre interesser i branchen, og vi lever af at skabe værdi for vores kunder. 

Vores metode

Skærmbillede 2014-11-25 kl. 12.54.08.png

Discover

Vores samarbejde er baseret på et partnerskab. Vores mål er at hjælpe dig med at indfri dine løfter til dine kunder og projekter, så I kan efterleve jeres strategi. Vi starter med at forstå din virksomhed og jeres strategi. Vi gør hvad vi kan for at forstå, hvad der er drivkraften i din forretning. Det hjælper os til at udforske dine behov og blive enige om områder, der skal forbedres. 

Define

Baseret på vores fælles definition af forretningsforbedringer, og hvordan disse understøtter din strategi, definerer vi en løsning, som er baseret på standard software, der er specifikt designet til understøttelse af forretningsmål i byggebranchen. Det gør vi globalt med over 700 medarbejdere, der alle arbejder på at forbedre præstationer og resultater for vores kunders forretninger. 

Deliver

Selvom man både har evnen og økonomien samt taget beslutningen om at købe software, ændrer det ikke på, hvordan en forretning klarer sig. Det er derfor, vi leverer løsninger, hvor software kombineres med brainware. Det sikrer, at din investering leverer forbedringer af din forretning, øget konkurrenceevne, økonomisk output og færre risici. Vi er din partner, når du skal efterleve din strategi og indfri dine løfter til dine kunder. 


Når samarbejde skaber værdi

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og partnere i deres rejse mod at blive 5D-teknologipionerer i byggebranchen. 

 

Vi har et stærkt netværk af samarbejdsparter på tværs af faggrænser og inden for forskellige kompetenceområder. Vores løsninger er baseret på velafprøvede metoder og partnerskaber med bl.a. McKinsey & Co. og Stanford University. 

 
Vores team er branchens dygtigste. Kompleks teknologi kræver den rette sammensætning af fokuserede og innovative mennesker for at gøre løsningen enkel i anvendelse og værdiskabende for kunden.
— Mads Bording, Executive Board Member