I RIB er vi meget stolte af at annoncere, at vi er kommet på European Business Awards’ (EBA) liste over ”Ones to watch” 2019, som er én af verdens største award konkurrencer på tværs af industrier.

EBA anerkender de absolut bedste virksomheder fra 33 europæiske lande, som afspejler deres kerneværdier: Evne til at tænke innovativt, være toneangivende inden for sit felt samt have god etik.

RIB er nomineret i kategorien information og kommunikation for vores computer software løsninger. Vi arbejder målrettet for at være det gode eksempel, der fremmer kommunikation på tværs af virksomheder i byggebranchen. Kommunikation er alfa og omega for, at et byggeri lykkes. Det er en stor ære at blive anerkendt for det arbejde, som vi udfører dagligt for at kunne tilbyde banebrydende, digitale teknologier til byggebranchen på både enterprise- og projektniveau verden over.

”Ones to watch” listen hylder virksomheder, som har vist en enestående præstation. Det er virksomheder med finansiel økonomisk succes, samt virksomheder, der formår at forstå omfanget af deres indflydelse og status, og som følge heraf tager ansvar. Det er således virksomheder, som er i stand til at se udover deres egne rammer og lokalsamfund, for samtidig at gøre en forskel på internationalt niveau.

Adrian Tripp, CEO of the European Business Awards siger følgende: “The companies chosen as ‘Ones to Watch’ are the most inspirational, successful and dynamic in Europe”.

I RIB udvikler vi flere forskellige værktøjer, der er med til at understøtte byggeprojekter med henblik på at løse branchens udfordringer, såsom lav produktivitet og effektivitet. Vores software løsninger er udviklet til alle faser i byggeriet fra program til drift, og de sikrer, at samarbejdet bliver transparent og arbejdsprocesserne bliver effektive.

EBA’s fornemmeste formål er at give eksempler på ekspertise i erhvervslivet til inspiration for andre og bringe det europæiske virksomhedsfællesskab sammen for at diskutere og vende vigtige emner, der rør sig i branchen og samfundet, hvilket skal bidrage til at fremme udviklingen af virksomhedsrelationer på tværs af Europa. Dommerne tilknyttet EBA er både undervisere i business på diverse universiteter, og den grænseflade dette felt berører, og direktører, der har fingeren på pulsen, og hvad der rør sig i erhvervslivet, nationalt såvel som internationalt.