BLC’s uddannelsesprogram for 2019 er ude nu – book for hele året til Early Bird rabat

Digital Transformation & Byggeteknologi™

Byggeriets Ledelsescenter præsenterer den nye og spændende uddannelse ”Digital Transformation & Byggeteknologi”.

En branche i forandring
Byggebranchen er én af de industrier, hvor udviklingen og adopteringen af teknologier, som digitale bygningsmodeller, nye samarbejdsformer og deraf krav til nye processer, har haft en langsom start sammenlignet med andre industrier.

Dansk Byggeri’s årlige analyse fremgår det, at bygge- og anlægsvirksomhederne investerer 12.000 kr. i IT pr. fuldtidsansat, mens det i erhvervslivet i gennemsnit er 60.000 kr. og dermed fem gange så meget. ”Det er meget alvorligt, fordi virksomheder, der ikke investeret i IT og ny teknologi risikerer at miste indtjening og blive overhalet af konkurrenterne. Hele branchen kan blive langt mere effektiv og løfte produktiviteten, hvis den tager mere teknologi og it til sig”, siger direktør Michael H. Nielsen, Dansk Byggeri.

Samtidig tilkendegiver 45% i Molios undersøgelse Digitalt Barometer, at den største udfordring for digitaliseringen i byggeriet er en manglende digital kultur.

Bliv skarp på digital transformation i byggebranchen på 3 dage
Med uddannelsen ”Digital Transformation & Byggeteknologi™” giver vi dig de rette værktøjer og perspektiver til netop at imødekomme transformationen i byggebranchen. Build 4.0, data, processer, digital transformation og ny teknologi er nogle af omdrejningspunkterne i BLC’s nye uddannelse. På 3 dage stiller vi skarpt på værdiskabelsen i brugen af digitale teknologier i byggebranchen blandt branchens beslutningstagere, og hvordan de kan hjælpe med at øge produktiviteten i byggeriet som helhed.

Styrk dine kompetencer
Du får styrket dine kompetencer inden for nye teknologiske muligheder, digitale bygningsmodeller, krav til 3D-modellen, udtræk af informationer fra modellen, samarbejdsprocesser, data i 3D-modellen, tidsplaner, kalkulationer mv. og ikke mindst hvordan og hvornår du kan udnytte teknologien til bedre projekt- og virksomhedsstyring.

IKT-leder uddannelsen™

Endnu en gang præsenteres den anerkendte IKT-leder uddannelse i både København og Aarhus.


Bliv skarp på IKT på 3 dage

IKT-leder uddannelsen™ klæder dig på til at styre dine projekter i mål med minimeret risiko, bedre bundlinje og under opfyldelse af de til enhver tid gældende krav. På IKT-uddannelsen kommer vi også ind på de nye AB18 og ABR18 og konkretiserer hvilke konsekvenser de har for dig som IKT-leder, for bygherren og projektets parter. Den 3 dages uddannelse lærer dig at træffe kvalificerede IKT-beslutninger og at arbejde målrettet mod de bedste resultater som IKT-leder.

98% anbefaler uddannelsen til andre
Vi har haft fornøjelsen af at uddanne over 600 IKT-ledere, og deres efterfølgende evalueringer viser en gennemgående tilfredshed med uddannelsen. Faktisk er de så tilfredse, at hele 98% vil anbefale uddannelsen til andre. ”Rigtig god, meget relevant og spændende undervisning, hvor vi også blev opdateret med den nyeste viden i bekendtgørelserne og lovene omkring IKT”, udtaler Pernille Petersen, Bygningskonstruktør Henry Jensen A/S.

Sparring og erfaringsudveksling
Vi lægger vægt på, at alle parter i byggeriet - både bygherre, bygherrerådgivere, rådgivere og entreprenører – er repræsenteret på hvert enkelt hold. Det giver dig mulighed for god sparring, erfaringsudveksling og ikke mindst en langt bedre forståelse for parternes situation og dermed alletiders mulighed for at forbedre samarbejdet i branchen. Derudover bliver du en del af et værdifuldt netværk, som du kan sparre med både under og efter uddannelsen.

Tilmeld dig og dine kolleger et af de mange hold, som er programlagt for 2019. Gør du det inden udgangen af januar opnår du Early Bird rabat på samtlige tilmeldinger.