Hvis du også er interesseret i at øge værdien af dit CV og styrke jeres byggeprojekters fremdrift gennem digital kommunikation fra idé til færdigt byggeri, så kan du nu uddanne dig til IKT-leder hos Byggeriets Ledelsescenter.
 

Der er allerede nu rift om pladserne til den anerkendte IKT-lederuddannelse, som udbydes af Byggeriets Ledelsescenter. Uddannelsen løber over tre intense dage, og det første hold efter sommerferien finder sted den 17., 18. og 19. september i København. Tilmeld dig inden den 15. august og få din uddannelse til en særlig Early Bird pris på 16.995,-.

Hvis du kunne tænke dig at optimere din viden inden for IKT-ledelse, juridiske aspekter, digitalt byggeri, facility management og forandringsledelse, så er IKT-leder uddannelsen fra Byggeriets Ledelsescenter det rette valg for dig. Du bliver sat grundigt ind i de nye AB18 og ABR18 betingelser, og deres betydning for jeres byggeprojekter, og du bliver klædt på til at bruge IKT-værktøjerne i praksis.

På uddannelsen vil du blive undervist af branchens førende eksperter fra K-Jacobsen, Advokatfirmaet Bech Bruun, Integra Advokater og Chalmers University.  

Uddannelsesforløbet sikrer, at du lærer at: 

  • forstå kravene i IKT-bekendtgørelserne, og de konsekvenser de måtte få i relation til byggeprocessen og den efterfølgende drift og vedligeholdelse 
  • udarbejde IKT-aftaler og IKT-specifikationer og forstå konsekvenserne af dine valg 
  • kende de juridiske konsekvenser, kontrakttuelle forhold samt IKT-lederens ansvar og pligter 
  • implementere en IKT-strategi i praksis 
  • forstå forandringsledelsens rolle i opnåelsen af succes ved implementeringen af IKT
  • drive projekter i mål med minimeret risiko og bedre bundlinje 
  • lede IKT-koordineringen gennem byggeprocessen via et road map 

Du får online adgang til en værktøjskasse specielt sammensat til IKT-lederen. 

Vi håber, du er blevet inspireret, og vi glæder os til at byde dig velkommen til vores IKT-leder uddannelse.  

Tilmeld dig IKT-leder uddannelsen og få Ealy Bird tilbuddet til kun 16.995,- her.