Den komplette løsning til dit byggeprojekt

Byggeweb Projekt Professional er RIB's komplette projektweb-løsning. Dokumenter og tegninger gemmes, deles og formidles effektivt, hurtigt og sikkert, så byggesagens parter altid arbejder på den seneste og gældende version. Projektdeltagerne notificeres automatisk om ændringer. Og med vores mobil app har du direkte adgang til alle dine projekter hele tiden - også fra byggepladsen. 

 
 

Professionel projektweb

Byggeweb Projekt er inddelt i specifikke områder, som hver især har et formål i relation til byggeriets parter. Arbejdsområdet kan f.eks. bruges af rådgivere til at dele produktionsmateriale i projekteringsfasen. Filer kan uploades fra andre projekter, fælles mapper eller fra udbud.

I et andet område - Udgivelsesområdet - uploades gældende dokumenter og produktionsmateriale, som herefter fordeles til byggeriets forskellige parter til udførelse via Fordelingsområdet.

Alt det gældende produktionsmateriale fordeles til de implicerede parter på byggesagen. Bygherre, rådgiver, entreprenører og fagentreprenører har herefter adgang til og mulighed for at printe egne projektdokumenter.

Gældende produktionsmateriale kan tilgås direkte fra byggepladsen via din mobil eller tablet - dermed sparer I tid og undgår fejl.

Mappestrukturen er fleksibel - du kan selv bestemme, om den skal være helt enkel eller mere detaljeret. Projektet leveres med en bips-tilpasset metadata-skabelon, således at I får mulighed for at tilgå projektfiler og byggesagsdokumenter både fra de individuelle mapper, men også via metadata-søgning. Fleksibilitet og struktur følges ad!

Du kan opgradere til Projekt Professional fra Projekt Basic, hvis eller når der bliver behov for det på jeres byggeprojekt.


 

Projekt Professional er markedet mest komplette projektweb-løsning.
Vores kunder fortæller, at Projekt Professional minimerer deres risiko med procenter, mens udgiften højst udgør promiller. 

 

 
 

Med Projekt Professional får du:

  • Komplet løsning, fra byggeprogram til aflevering

  • Håndterer både gældende og ikke-gældende filversioner

  • Fleksibel mappestruktur og metadata-skabelon

  • Compare-funktion, versionssæt, versionsstyring

  • Integreret 3D og BIM viewer

  • Mobilapp

  • Startpakke og personlig rådgivning undervejs i projektet

  • Fuld manual med best practice og fri telefonsupport

  • Historik (log) og notifikationer


Professionel rådgivning

Med Projekt Professional følger en professionel startpakke, hvor RIB’s professionelle rådgiver hjælper med opsætning af jeres projekt og med procesoptimering.

Jeres personlige rådgiver vil løbende følge projektet og yde den fornødne rådgivning.

I får også en manual, der bl.a. omfatter best practices på en række områder, således at I kan spare tid, minimere fejl og reducere risici markant igennem projektforløbet.

 

 

Online hjælp og fri support

Har du brug for hjælp til Projekt Professional?

Du kan frit tilgå RIB SupportCenter, hvor du finder svar på dine spørgsmå samt en række tutorials til at guide dig .

Hvis du stadig har brug for hjælp, sidder vores supportere klar ved telefon og e-mail.  


Vil du se nærmere på værktøjet?

Her er en kort introduktionsvideo til Byggeweb Projekt Professional, der giver indblik i, hvordan du kan anvende brugerfladen.


Relaterede produkter


Ring +45 35 245 250

Hør hvordan Byggeweb Projekt kan skabe værdi for dit byggeprojekt