Kom med på holdet i en
succesfuld IT-virksomhed i vækst!

Vi er en virksomhed i konstant udvikling og vi er derfor altid på udkig efter kompetente og kvalificerede ildsjæle, som kan bidrage til vores fortsatte udvikling og styrke vores forretning fremover.


Product Manager

Are you passionate about becoming part of an international software company committed to solve some of the toughest problems for the construction industry? Do you have in-depth knowledge about the construction industry and the pain points causing low productivity and a lack of collaboration. Do you have what it takes to apply that knowledge and define software products that can help our customers excel and improve productivity in our industry. Then we have a unique opening in our team..

View job description and apply here

 

iTWO konsulent

Brænder du for ny teknologi, og vil du være med til at revolutionere byggebranchen i Norden og UK? Du bliver del af vores iTWO 5D team, der ændrer byggebranchen gennem nye metoder og softwareløsninger. Teamet består af en salgsenhed, et konsulentteam og din nye supportfunktion, der understøtter de øvrige i alle kunderelaterede opgaver. Du bliver bindeleddet mellem vores kunder og iTWO eksperter, og skal sikre at vores globale samarbejde højnes.

Se stillingsbeskrivelsen og søg stillingen her

 

Business Development Manager iTWO - Entreprisesalg

iTWO og 5D er ny teknologi, der skal introduceres på nye markeder. Det er derfor vigtigt, at vores nye Business Development Manager er visionær, selvstændig og handlekraftig samt brænder for at bygge en forretning op fra den spæde start. Du bliver en del af et internationalt kerneteam med muligheder for international karriere og ledelsesopgaver i takt med, at resultater leveres. Som Business Development Manager får du ansvaret for nysalg. Du får eget budget og egne KPI’er, men indgår i et solidt team. Teamet refererer til virksomhedens CEO.

Se stillingsbeskrivelse og søg stillingen her

 

Global karriere i RIB

Som markedsleder indenfor 5D-software til byggebranchen opererer RIB globalt. Du kan blive en del af RIB på et af vores 30+ kontorer i Europa, Asien, USA og Australien. 

Se alle ledige stillinger i RIB-koncernen her
 

 

Fandt du ikke det, du søger?

Hvis der ikke er nogen ledige stillinger, der er relevante for dig, er du meget velkommen til at oprette en JobAgent.

Når du registrerer dig i vores JobAgent, vil dine informationer automatisk og løbende blive matchet op imod alle nuværende og fremtidige ledige stillinger. Er der et godt match mellem den eller de stillinger, som du er interesseret i, vil du automatisk modtage en opfordring til at søge den pågældende stilling.

Bemærk venligst, at vi udelukkende modtager uopfordrede ansøgninger via vores JobAgent.

 

Vores værdier

Vi er professionelle

Vores fokus er, at være en neutral og uvildig part i byggeriet uden andre interesser end hvordan vores værktøjer skaber værdi for byggeriets samarbejdsparter. Vi arbejder professionelt med vores kunder, og udfordrer os selv til hele tiden at yde vores bedste. 
 

Vi er ambitiøse

Vindermentalitet ligger naturligt til os. En dag uden udfordringer er en dag uden muligheden for at løbe af med sejren. At sejre er at skabe værdi for vores kunder, og viljen til at sejre, driver os fremad. På vejen mod målet har vi altid vores kunder i centrum. 

Vi er passionerede

Passion betyder, at vi brænder for det, vi laver. Vi komplimenterer hinanden og tror på det samme i forhold til den værdi, vi skaber. At arbejde som et team betyder, at vi løfter i flok og hjælper hinanden med at opnå vores fælles og individuelle mål.

Vi er rummelige

Vores mangfoldighed skaber en virksomhed, som styrker kreativitet og grundlaget for at udvikle nye idéer og produkter. Vores rummelighed sikrer, at vi er tætte på vores kunder og at vi til enhver tid søger at afspejle deres behov i vores løsninger.