Top 5 RIB posts på LinkedIn i 2017

Endnu et år er gået, og 2018 er allerede godt i gang for alle hos RIB. 2017 bød på mange spændende projekter, opgaver og samarbejder. Vi ser tilbage på det forgangne år med 5 af de mest læste RIB posts på LinkedIn.

 

                     Se kort video om IPP-leder uddannelsen

1. IPP-leder uddannelsen™

Vores mest læste post i 2017 omhandler vores populære IPP-leder uddannelse™. Uddannelsen blev opstartet sidste år, og har siden hen været en stor succes.

IPP™ processen er udviklet gennem flere års arbejde med IKT og BIM. Processen tager afsæt i den mest effektive vej til målet og med inddragelse af alle projektets parter. Uddannelsen er både egnet som et praktisk supplement til IKT-leder uddannelsen™ og som en selvstændig uddannelse i praktisk IKT- og BIM-ledelse.

Skal du uddannes i 2018? Tilmeld dig her.


Carillion.jpg

2. Historisk aftale med Carillion

Nr. 2 på listen er vores historiske aftale indgået med britiske Carillion plc. Carillion er en stor entreprenør- og supportservicekoncern med operationer i både Storbritannien, Canada og Mellemøsten.

Carillion vil implementere RIB's iTWO VDC løsning i hele koncernen. Målet er at øge virksomhedens konkurrenceevne og markedsposition ved at optimere projekt- og virksomhedsledelsen.

Læs mere om vores samarbejde med Carillion her.


3. Er du vores nye kollega

Vores jobopslag, der omhandlede vores søgen efter en ny kollega til Dan og Hauke fra RIB’s udviklingsafdeling, har været vores tredje mest læste post på RIB’s LinkedIn profil.

Vi er en virksomhed i fuld vækst, og det kan ses i vores rekruttering i løbet af 2017, hvor vi er vokset med et dusin medarbejdere. Vi er meget stolte af at have nogle af de mest effektive og kompetente medarbejdere i branchen.   

Husk at holde øje med opslag om nye stillinger hos RIB A/S,
hvis du ønsker at blive en del af en hurtigt voksende virksomhed
med et godt arbejdsmiljø og fingeren på pulsen.

Dan & Hauke

ytwo

4. Disruption i byggebranchen

YTWO Formative, verdens første fuldt integrerede supply chain management (SCM) løsning til ejendomsudviklingsselskaber og boligselskaber, indgik sit første strategiske partnerskab med CG Gruppe AG i 2017. 

YTWO Formative er den første teknologi i verden, der tilbyder en fuldt digitaliseret og formativ byggeproces, hvor supply chain delen allerede integreres i den virtuelle planlægningsfase. En sådan løsning kan generere op til 30% besparelser og værdiforøgelser.

Læs mere her.


5. 45% potentiale via robust implementering af 5D BIM / Integrated BIM og hvorfor det er en ledelsesopgave at italesætte den digitale transformation

Mads Bording, Executive Board Member i RIB Group, skrev i efteråret 2017 et blogindlæg, der vedrører implementering af iTWO. I blogindlægget kommer Mads Bording ind på, hvilken måde RIB Software har været med til at effektivisere og modernisere processerne i byggebranchen.  

Læs hele blogindlægget her.Vi blogger om digitalisering i det professionelle byggeri

Anne Simone Nielsen  Marketing Assistant

Anne Simone Nielsen
Marketing Assistant

Mads Bording  Executive Board Member

Mads Bording
Executive Board Member

Louise Dahlerup  MarCom Manager

Louise Dahlerup
MarCom Manager